Kivet ylös vaaleanpunainen kihlasormus

Yksi kauneimmista asioita sitoutuminen koruja 21. vuosisadalla on, että se tulee lähes jokaisessa muotoa, kokoa ja väriä kuviteltavissa. Monen vuosikymmenen jälkeen standardin, järkevä valkoinen timanttisormus hallitsisi markkinoita, trendejä näyttävät ovat palautuneet muodista jo 20-luvulla, jolloin luovuus, yksilöllisyys ja väri “hallitsi oksa”.

Itse asiassa nykyään, morsiamen tai sulhasen kanssa ei maistu timantteja ja mieluummin jotain hieman värikkäämpiä kuluvat on minkä tahansa määrän vaihtoehtoja heti saatavilla, olivatpa ne peräisin pääkadulla kultaseppä tai yksi monista mittatilaustyönä suunnittelijat hajallaan tahansa suuri kaupunki maailmassa. Olipa etsivät musta, sininen, violetti tai vaaleanpunainen kihlasormus, mikään ei ole täysin ulottumattomissa modernin parin, koru on huolissaan, ja melkein mitään lyhyen ylenpalttisesti monimutkaisia ​​keitos voi tilata kultaseppä.

Pink-Fliss-Square-Pink-Sapphire-Engagement-Ring

Seurauksena tästä ilmiöstä, uteliaisuus tasot parhaasta metallit tai kiviä käyttää tilattaessa mittatilaustyönä rengas ovat merkittävästi lisääntyneet. Edessä mahdollisuuden luoda helmi unelmansa, useimmat morsiamet ja hoitajia tajusin ne olivat valitettavan valmistautuneet tekemään valinnan ja lähti oppia lisää tästä kiehtovasta markkinoilla. Mitä he väistämättä todettu on, että on enemmän kiviä saatavilla kuin alun perin ajatellut mahdollista, ja että lähes jokainen väri band he saattavat mahdollisesti ajatella on ainakin yksi, joka vastaa kiven vastaamaan sitä.

Vaaleanpunainen esimerkki

Otetaan esimerkiksi väri vaaleanpunainen. Mahdollisille omistaja vaaleanpunainen kihlasormus löydät tahansa määrän kiviä sävyjä, jotka täydentävät hienosti bändin värin, jolloin koru elegantti ja houkutteleva ulkoasua.

Ilmeinen valinta olisi vaaleanpunainen timantti, joista suurin osa on lisätty vetovoima tekijä on “fancy”. Kuitenkin korkea hintaluokassa komensi nämä kivet voivat jättää ne ulottumattomissa useimpien morsiamia ja hoitajia. Näistä paras vaihtoehto voi olla vaaleanpunainen muunnos toinen suosittu jalo puolijalokivet helmi, kuten safiiri tai helmi.

Ne, jotka haluavat todellista vaaleanpunainen rockia, eikä vain vaaleanpunainen variantti, ei saa jättää pois myöskään. Turmaliini, Morganite, Kunzite ja ruusukvartsi kaikki näyttää Smashing kun asettaa osaksi vaaleanpunainen kihlasormus. Jälkimmäinen, etenkin, esittelee erinomainen hinta / laatu suhde, koska se on suhteellisen edullinen ja melko ainutlaatuinen näköisiä.

morsiamia ja hoitajia, joiden partneri on ihastunut vaaleanpunaisia ​​voi siis odottaa saavansa useita kiviä valita, kun yrittää säveltää mittatilaustyönä rengas heidän toinen puoli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>