Historia Fendi muotitalo

Fendi, italialainen ylellisyyttä muotitalo, perustettiin vuonna 1918 Adele Casagrande, joka oli nuori nainen vain 20 vuotias. Talo alkoi turkis ja nahka kauppa perustuu Rooman keskustassa, Via del Plebiscito. Adele meni naimisiin Edoardo Fendi vuonna 1925, ja he päättivät vaihtaa nimen liiketoiminnan Fendi. Pari asui yläpuolella kauppa ja juoksi sen hyvin. Heidän viisi tytärtä olivat kaikki syntyneet siellä.

Vuoteen 1965, yksi sisko otti liiketoimintaa ja päätti laajentaa. Hänen ensimmäinen siirto oli palkata Karl Lagerfeld. Adele oli vielä matriarkka, ja sisko piti kunnioittaa häntä toiveita. Largerfeld kuitenkin suunnitellut talon logon, nyt kuuluisa kaksinkertainen F hapsulangasta logo. 1965 oli myös vuosi Fendi allekirjoitus logo canvas print ensiesiintyminen.

fendi_HK

Tärkeimmät tuotteet olivat edelleen turkista ja nahkaa, ja vuonna 1969 ensimmäinen Silittämättä turkis linja näytti liittyä mittatilaustyönä niistä. Talo ammuttu kuuluisuuteen, kun Sophia Loren oli esillä huhtikuu 1972 Vogue hänen Fendi laukut. Hän väitti he olivat hänen suosikki ja että jotkut olivat erityisesti tehty hänelle.

Seuraavat että ulkonäkö, Fendi turkikset ja pussit alkoi ilmestyä kuluneet kuuluisa malleja ja näyttelijöitä, kuten ulkonäkö Luchino Visconti elokuva -Conversation Piece. Vuonna 1977 talon laajeni vaatteiden muita kuin turkisten suuri menestys. Vuonna 1985 talon 60-vuotispäivä ja neljännesvuosisadan Karl Lagerfeld käynnistämällä tuoksu messuilla Rooman National Gallery of Modern Art.

Vuonna 1997, Silvia Venturini Fendi, joka oli tullut johtaja nahkatavaroiden ja asusteet osa edellisenä vuonna, käynnisti patonkia pussi. Tämä laukku tuli kuuluisin ja tunnistettavissa Fendi Designer pussiin. Nimi juontuu laukun muoto, pitkä ja kapea, niin että, aivan kuten sen kaima, se voidaan käpertyi kainalon.

Patonkia ei ole viimeinen kuuluisaa Fendi laukku. Vuonna 2006 Lagerfeld suunniteltu “hyper naisellinen” B. Fendi. Vuonna 2007 ylelliseen Voodoo laukku käynnistettiin, se oli valmistettu joko höyheniä tai villaa. Se oli myös vuosi, jolloin talossa järjestetään vain muotinäytös tasalla Kiinan muuri. Show varustellun 88 malleja, puolet Kiinasta ja puolet muualta maailmasta, on 88 metriä catwalk. Syy aivan erityisiä numerot ovat, että kiinalaiset nähdä numero 8 kuin yksi onnekas.

Tänään, Fendi on muotitalo kuuluisa tyyliä ja laatua. Niiden mallit ovat upeita ja erittäin hyvin muotoillut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>