Valita kaunis mekko ohjeet!

Näyttää ja tuntuu teidän perimmäinen parhaiten sinun täytyy valita viisaasti. Jokaisella on luku puutteita, mutta se ei tarkoita, sinun täytyy olla pettynyt. Voit aina piilottaa ne ja antaa huomiota enemmän kehon osaa olet varma siitä. Kun ostokset kaunis mekko pitää mielessä kehon tyyppi. Kanssa vinkkejä alla voit korostaa ja painottaa enemmän positiivisia ja vähätellä kehon alueille ei niin täydellinen.

how-to-choose-skirts-that-flatter-your-figure

1. Päärynän muotoinen naisia, heidän täytyy välttää yllään lyhyt-pitkä mekkoja. Pukeutuminen ei saa olla lyhyempi kuin tuuman tai kaksi polven yläpuolelle. Napata huomiota pois alaosassa, mennä mekko romahtaessa V-kaula, riimu alkuun tai koristellut pääntie. Valitse asu-line hame, mutta ei jotain liian täynnä.

2. Jos olet omenan muotoinen paksu vyötärö sinun täytyy venyttää ulkonäkö vartalon kääntääkseen huomion pois vyötärön. Valitse mekko empire-vyötärö määritellä uudelleen vyötärön linjaa. Valita puitteen vyön slung alhainen vyötärön ja ehdottoman välttää vyöt ympärillä midsection.

3. Jos sinulla on paksut käsivarret sitten hihaton ja korkki hiha leningit eivät ole sinua varten. Mennä leningit, jotka ovat 3/4 tai täysi-hihat.

4. Jos sinulla on pieni rintakuva sitten välttää yllään syvä kaula leningit, he tekevät ne näyttämään vieläkin pienempi. Mennä mekot kauha kaula ja paljetteja ja muita koristeita lisätä ulottuvuuksia yläosa kehosta. Kun taas jos olet raskasta niin sinun täytyy valita mekot syvä v necklines tai riimu paras. Valitse kangas, joka kuorii kehon sijaan sitova, se voi tehdä putoaa näyttää liian iso.

5. Jos et kuulu ryhmään “plus-koon” naisia, niin älä valita roikkuva vaatteita, ne tekevät sinusta näyttää vieläkin isompi. Valitse kankaita levittää hienosti kehon, eikä roikkuminen paljon eikä roikkuu liian löysä. Kuitenkin jos olet joukossa laiha ruumiinrakenne naiset sitten lisätä kerroksia oman leninki kuten asennettu takki antaa sinulle joitakin irtotavarana. Jos sinulla on erittäin ohuet jalat vältä minihameet ja valitse pitkä, virtaava mekkoja sijaan. Ohut naiset voivat myös lisätä paksu vyö antaa enemmän määritelmää niiden vyötärö. Ohut naiset voivat myös mennä kupla leningit; se antaa vaikutelman suuremman alavartalon.

6. siirtyminen leningit ovat mairitteleva lähes kaikille. Se roikkuu suoraan alaspäin olkapäästä. Se ei takertua kehon ja kuorii hienosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>